Cauta
Adauga activitate
Logare

Termeni si Conditii

disconnected.ro


Am redactat acest document pentru a va informa corect si complet despre procesul pe care urmeaza sa il derulati pentru a rezerva si a achizitiona serviciile comercializate de partenerii DISCONNECTED.RO prin intermediul portalului virtual operat pe domeniul DISCONNECTED.RO („Portalul”). Ne bucuram ca sunteti sau intentionati sa ne fiti clienti si de aceea ne propunem sa va oferim cat mai multe informatii despre cum va decurge relatia noastra. Trebuie insa sa va spunem ca inainte de a plasa o o rezervare este necesar sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru ca o data ce ati plasat rezervarea ei devin aplicabili. Plasarea cu succes a unei rezervari pe site-ul DISCONNECTED.RO si acceptarea acesteia prin transmiterea unui e-mail de confirmare la adresa de e-mail specificata de voi in formularul de rezervare echivaleaza cu semnarea unui contract intre DISCONNECTED.RO si dvs. Puteti accesa Termenii si Conditiile DISCONNECTED.RO in orice moment “dand click” pe linkul „Termeni si Conditii” aflat pe pagina de web a Portalului.

1. Scopul serviciilor

1.1. Aceste clauze și condiții sunt supuse unor schimbări ocazionale și se aplică tuturor serviciilor noastre, care sunt în mod direct sau indirect (prin terți) furnizate prin intermediul internetului, dispozitivelor mobile, prin e-mail sau prin telefon.

1.2. Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate, precum și Politica de confidențialitate, inclusiv utilizarea Modulelor cookie.

2. Servicii și contracte

2.1. Prin intermediul sistemului nostru, aveți posibilitatea de a contracta si rezerva serviciile unor părți terțe.

2.2. Serviciul ”DISCONNECTED.RO”, oferă utilizatorilor posibilitatea de a rezerva activitatea selectata printr-o conexiune directă cu datele de contact pentru rezervări a furnizorului de activitati (părți terțe). Prin urmare, rezervarea va fi efectuată direct pe site-ul nostru și nu pe site-ul partii terte. În astfel de cazuri, datele de contact sunt transmise direct catre proprietarii de activitati pentru a fi procesate conform cu serviciile oferite. DISCONNECTED.RO nu este operatorul de servicii sau parte contractuală pentru utilizatori, ci un agent care furnizează conexiunea tehnică a unui site de rezervări către părți terțe. Prin efectuarea unei rezervări pe site-ul nostru, utilizatorii sunt de acord să respecte termenii și condițiile site-ului nostru. Odată cu efectuarea unei rezervări pe site-ul nostru, un contract este încheiat între site-ul nostru și utilizator, și prin urmare, niciun contract nu este efectuat între Partile Terte și utilizator. DISCONNECTED.RO nu este furnizorul rezervării efectuate și prin urmare orice reclamație privitoare la rezervarea efectuată, trebuie adresată părților terțe (furnizorilor de activitati) și nu către DISCONNECTED.RO.

2.3. Acest acord nu afectează alte acorduri făcute între furnizorii de activitati și utilizatori.

3. Comunitatea DISCONNECTED.RO

3.1. Utilizatorii au posibilitatea de a se alătura comunității DISCONNECTED.RO (denumită în continuare “Comunitate”) și să devină membri ai acesteia prin crearea unui cont în spațiul destinat membrilor DISCONNECTED.RO. Membrii comunității DISCONNECTED.RO pot publica conținut generat de ei înșiși și pot participa în mod activ la dezvoltarea platformei prin exercitarea unor funcții cu rol de utilizator. Utilizatorii neînregistrați pot citi conținutul pe DISCONNECTED.RO în mod gratuit.

3.2. Prin crearea unui cont, utilizatorii DISCONNECTED.RO au posibilitatea de a salva și administra căutările efectuate pe platformă. Pentru crearea unui cont, utilizatorii trebuie să furnizeze informații cu caracter personal. Cu excepția numelui utilizatorului, nicio altă informație cu caracter personal nu va fi vizibilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați pagina Politica de confidențialitate. Prin închiderea contului, toate datele utilizatorului vor fi permanent șterse.

3.3. Un utilizator nu poate crea multiple conturi. Utilizatorul este responsabil pentru furnizarea datelor complete și corecte.

3.4. Utilizatorul este responsabil de confidențialitatea informațiilor aferente contului personal, în special a parolei. Aceștia, sunt de asemenea, responsabili de utilizarea contului în ceea ce privește DISCONNECTED.RO cât și părțile terțe implicate. În plus, utilizatorul nu trebuie să divulge informațiile confidențiale către părți terțe.

3.5. În cazul utilizării neautorizate a serviciilor DISCONNECTED.RO prin folosirea unui nume și a unei parole greșite, utilizatorul trebuie să informeze DISCONNECTED.RO imediat.

4. Protecție privată, Spam-E-mail

4.1. Protecția datelor personale ale utilizatorului, este prioritatea numărul 1 pentru DISCONNECTED.RO. Ca atare, DISCONNECTED.RO face toate eforturile pentru a asigura respectarea protecției datelor personale. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate.

4.2. DISCONNECTED.RO colectează, prelucrează sau utilizează date dvs. personale, doar dacă avem consimțământul dvs. sau dacă o prevedere legală ne permite colectarea, prelucrarea sau utilizarea acestora.

4.3. DISCONNECTED.RO colectează, prelucrează sau utilizează astfel de date care sunt necesare pentru prestarea de servicii oferite de DISCONNECTED.RO și / sau utilizarea și funcționarea site-ului / aplicațiilor.

4.4. În cazul în care utilizatorul a fost de acord să primească informații despre DISCONNECTED.RO în timpul înregistrării în comunitate sau în alt moment în timpul folosirii serviciilor DISCONNECTED.RO, utilizatorul va primi periodic informații despre produs. Consimțământul poate fi revocat oricând printr-o comunicare scrisă sau prin e-mail. Consimțământul de primire al email-urilor urmează după ce e-mail-ul de confirmare de la DISCONNECTED.RO este trimis. Selectând link-ul din e-mail, veți fi înregistrat pentru a primi buletinul nostru informativ.

5. Obligațiile utilizatorilor

5.1. Utilizatorul este responsabil pentru conținutul (textelor, fotografiilor, opiniilor, link-urilor etc.) pe care acesta îl adaugă pe DISCONNECTED.RO. Utilizatorul confirmă că deține drepturile legale cu privire la conținut, că a publicat personal pe DISCONNECTED.RO și prin urmare, nu încalcă drepturile unei părți terțe.

5.2. Utilizatorul garantează că nu folosește serviciile DISCONNECTED.RO pentru a crea conținut care:

  • este publicitar dar deghizat drept evaluare
  • nu are nicio legătură cu obiectul indicat
  • nu este obiectiv sau este în mod intenționat fals
  • este imoral, pornografic sau scandalos
  • încalcă drepturile părții terțe sau drepturile de autor
  • încalcă o lege în vigoare sau constituie un act penal
  • conține viruși sau alte programe care pot strica soft-uri sau hard-uri sau care pot afecta utilizarea unui calculator într-un mod nedorit
  • conține chestionare sau un lanț de scrisori
  • are ca scop colectarea de date cu caracter personal de la alți utilizatori, în special pentru scopuri comerciale

5.3. Utilizatorul garantează că nu va utiliza programe sau funcții pentru a genera automat afișări de pagini sau conținut pe DISCONNECTED.RO.

5.4. În cazul încălcării termenilor și condițiilor, DISCONNECTED.RO își rezervă dreptul de a elimina conținutul fără declarație de motiv sau de a reține plățile încasate în comunitatea DISCONNECTED.RO și de a interzice permanent membri de pe DISCONNECTED.RO. Dreptul la urmărirea penală a actelor criminale rămâne neafectat.

6. Închidere cont

DISCONNECTED.RO poate anula contul unui utilizator și șterge înregistrarea acestuia în termen de o săptămână de la primirea notificării pe E-mail despre folosirea neadecvată a site-ului. De asemenea, utilizatorul își poate anula accesul și înregistrarea în același termen de preaviz. Dreptul de anulare imediată, din motive întemeiate, rămâne neafectat.

7. Responsabilitate

7.1. DISCONNECTED.RO nu este responsabil pentru acuratețea, calitatea, caracterul complet, fiabilitatea și credibilitatea conținutului furnizat de către utilizatori și/sau furnizorii de activitati. În special, nu există niciun sfat sau informație de la DISCONNECTED.RO cu privire la selectarea activitatii.

7.2. Toate acordurile care apar prin acest serviciu sunt între utilizatorul DISCONNECTED.RO și furnizor respectiv, de contractarea de activitati. În special, DISCONNECTED.RO nu acționează în calitate de organizator sau agenție de turism. Termenii și condițiile organizatorului respectiv sau ale agenției de călătorie respective se aplică exclusiv, în special în ceea ce privește dreptul de anulare sau retragere. Furnizorul de activitati este contactul pentru prelucrarea rezervărilor și a plăților, precum și pentru întrebări despre contract. DISCONNECTED.RO este neimplicat în acordurile contractuale și plângerile între utilizatorul DISCONNECTED.RO și Furnizorul de Activitati.

7.3. DISCONNECTED.RO nu verifică acuratețea conținutului încărcat de Furnizorii de activitati sau de către membrii comunității. Acest conținut este furnizat de către furnizorii de activitati/comunitate pentru a fi publicat pe site-ul nostru, cu referire la furnizorul respectiv. DISCONNECTED.RO nu are nicio influență asupra acestor informații (în special imagini, comentarii, opinii, etc). Publicarea de conținut generat de utilizatori și rapoarte privind DISCONNECTED.RO nu reflectă opinia DISCONNECTED.RO, în special, DISCONNECTED.RO nu-l consideră un conținut propriu.

7.4. În special, hyperlink-uri, bannere publicitate, informații despre locuri de activitati, destinații de distractie și altele sunt furnizate de către furnizorii de activitati și de către membrii comunității și nu reprezintă recomandări sau informații de la DISCONNECTED.RO. Din motive tehnice, nicio modificare a prețurilor primită de la furnizorii de activitati nu se face în timp real. Prin urmare, este posibil ca prețul care apare pe site-ul furnizorului de activitati să nu corespundă cu prețul specificat pe site-ul DISCONNECTED.RO. DISCONNECTED.RO nu este în măsură să garanteze acuratețea informațiilor, în special cu privire la prețuri și disponibilitate.

7.5. DISCONNECTED.RO nu este responsabil pentru defecțiunile tehnice pentru care cauza nu este în sfera de responsabilitate a companiei DISCONNECTED.RO sau pentru daunele cauzate de forța majoră. DISCONNECTED.RO nu garantează disponibilitatea neîntreruptă a datelor și poate efectua lucrări de întreținere tehnică atât timp cât consideră necesar.

8. Modificări ale termenilor și condițiilor

Aceste clauze și condiții se aplică atunci când se utilizează DISCONNECTED.RO. Utilizatorii înregistrați primesc pe E-mail notificări despre diverse schimbări. Utilizatorii pot descărca și tipări clauzele și condițiile actuale de pe propriul calculator.

9. Legea aplicabilă și locul de jurisdicție

Se aplică Legile Romaniei. Pentru oamenii de afaceri sau persoanele fizice care nu au jurisdicție generală în Romania, Serviciul de Solutionare Online a Litigiilor este loc de jurisdicție. În caz contrar, se aplică jurisdicția legală.

Logare DISCONNECTED

Detaliile contului vor fi confirmate prin email.

Reseteaza Parola