Cauta
Adauga activitate
Logare

Ce este Disconnected.ro?

Ce este Disconnected.ro?

Lucrez de aproape 5 ani la proiectul Disconnected, de 3 ori am refacut totul de la zero si parca tot nu era bine, ceva nu functiona si nu imi dadeam seama ce.
Initial am spus ca Disconnected inseamna deconectarea de mediul virtual si iesirea la activitati reale cu prieteni reali.

Adevarul este ca nici nu intelegeam ce se intampla cu adevarat in mediul virtual, pentru ca eu nu eram connectat la acest mediu(aveam doar un cont de facebook pe care postam din an in Paste si in rest ma uitam ce fac altii).
Acum sunt prezent Facebook, Instagram , Twitter, Linked In, Tumblr, Reddit, Showaround, Meetup, Pinterest, Snapchat, si altele.:)

M-am conectat la toate aceste retele sociale ca sa imi dau seama de ce le ceream oamenilor sa se deconecteze daca eu nici macar nu stiu ce inseamna sa fii conectat.

Cu rusine recunosc ca i-am judecat destul de dur pe cei pe care ii vedeam tot timpul pe telefon, spuneam ca isi pierd timpul, iar eu sunt cel important si destept care e prea ocupat ca sa piarda timpul cu facebook, Instagram si altele.

Adevarul este ca am facut lucrurile din frica, imi era frica sa ma afisez public cu ceea ce fac ca sa nu fiu judecat, la fel cum eu ii judecam pe altii.

Acum am inteles ce este de fapt Dinsconnected.
Disconnected inseamna deconectarea de stres si conectarea cu distractia (DIS de la distractie)
Lasa-mi te rog un comentariu la intrebarea:
“Pentru tine ce inseamna sa te deconectezi?”

Add Comment

Your email is safe with us.

Logare DISCONNECTED

Detaliile contului vor fi confirmate prin email.

Reseteaza Parola